Haarstyling

Modellen, Haar en Styling

stylingEen goed gevoel over uw uiterlijk geeft u zelfvertrouwen, haar is daarom een sieraad van de mens en in het bijzonder van de vrouw. Ook mannen zijn zich steeds meer bewust van een goede coupe en zij bij ons aan het juiste adres. Onze Stylisten kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste kapsel dat bij u past maar ook meerwaarde ervaart van ons als “Uiterlijk Specialist” en niet het bezoek aan de Kapper die uw haren knipt. Onze passie voor haar blijft natuurlijk altijd hanwerk en voor een indruk van de mogelijkheden kunt op onderstaande buttons te klikken.

 

 

Salon Voorveld uniek in Kwaliteit en Service

Salon VoorveldUw vaste stylist waarmee u wensen bespreekt, in een sfeervolle omgeving en een samenwerkend team van specialisten zult uw bezoek in onze salon anders beleven dan even haren knippen. Ons team, Anne-Wil, Chantal, Erica, Gerline, Ingrid, Ilonka, Kim, Kimberly, Lydia, Mary, Miranda, Ria en Sabrina zijn onze professionals, vakspecialisten die zijn opgeleid voor het kappersvak, bezitten alle diploma’s en krijgen zeer regelmatig op hoog niveau trainingen en bijscholing. Professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen en al jarenlang bij ons in dienst zijn.

Als “ Uiterlijk Specialist ” willen wij een optimaal resultaat voor u als klant bieden. Ons motto “ Het scheelt meer dan een haartje ” maken wij al meer dan 25 jaar waar in service en prijs. Mocht u niet tevreden zijn? of u had het toch anders bedoeld? Laat het ons weten en maken direct een nieuwe afspraak om uw haar naar wens aan te passen. Wij willen tevreden, maar streven naar enthousiaste klanten.

 

Haarproblemen

Beleid en Visie Salon VoorveldVeel mensen hebben vragen over hun haar. Dit kunnen algemene vragen zijn (Waarom groeit mijn haar zo snel of langzaam? Hoe kan ik vet of futloos haar te lijf gaan? Waarom glanst mijn haar niet of hoe komt het dat mijn haar snel afbreekt? Bij Salon Voorveld beschikken onze stylisten over voldoende kennis en ervaring om antwoord te geven op al uw vragen en indien nodig, deze vragen en problemen met juiste adviezen en/of producten op te lossen.

Vaak blijkt het ook een moeilijk gespreksonderwerp. Onze haaradviseuse kent al deze problemen en zal met haar deskundigheid samen met u voor een optimaal resultaat zorgen zodat u weer vol zelfvertrouwen en plezier in het leven staat. Specifieke wensen op dit gebied kunt u altijd bespreken en wij kunnen u ook een bepaalde privacy bieden indien u wenst. Wanneer u dit privé wilt bespreken kunt u uw telefoonnummer inspreken op 06-23322030 en bellen wij u terug op een daarvoor u geschikt moment.

 

Haaradviseuse

Beleid en Visie Salon VoorveldVoor specifieke haarproblemen en haaruitval door medicijngebruik, hormoonontregeling, chemotherapie, bestraling e.d. kunt u altijd een afspraak maken met onze haaradviseuse. In het bespreken voor uw problemen hebben een aparte afdeling waar in alle rust een kennismakingsgesprek kan plaatsvinden. De behandeling zetten wij desgewenst bij u thuis voort. Onze haaradviseuses hebben jarenlange ervaring en volgen steeds de nieuwste ontwikkelingen op gebied van haarbehandelingen.

 

Haarwerken (pruiken) en haaraanvullingen

Beleid en Visie Salon VoorveldHaarwerken (pruiken) en haaraanvullingen zijn om (gedeeltelijke) kaalheid te camoufleren of uw kapsel een geheel andere of feestelijke uitstraling te geven en daarmee om onopvallend te worden gedragen.

Salon Voorveld beschikt over een uitgebreide collectie haarwerken, in de volksmond pruiken genoemd maar ook op het gebied van haaraanvullingen, extensions, clips e.d. volgen wij steeds de nieuwste trends zowel voor dames, heren als kinderen.

Een haarwerk kan volledig naar gezicht in model worden geknipt, is in elke kleur leverbaar en kan ook gekleurd worden naar wens.

Beleid en Visie Salon VoorveldHaarwerken worden ook vaak gedragen op medische indicatie, wij zijn erkend door alle ziekenkosten-verzekeringen en medische instellingen. Informatie over deze bijdragen en de afwikkeling naar deze instellingen verzorgen wij vanzelfsprekend. Wij zijn aangesloten bij de ANKO als Erkend Haarwerkspecialist.

Meer informatie kunt u lezen op onze website:

Facebook Like