Verven en kleuringen uw "Kleur Specialist"

Colorance kleuring

Colorance kleuringDit is een semi-permanente kleuring van Goldwell. Afhankelijk van de haar structuur en de gebruikte shampoo en conditioners heeft Colorance een houdbaarheid van 14-16 wassingen.

TopChic verf

TopChic verfDit is een permanente kleuring van Goldwell, die bestaat uit meer dan 118 kleuren! Deze kleuring geeft mooie permanente kleuren en heeft 100% dekkracht op grijs haar. Dit kleursysteem geeft uw haar een mooie glanzende kleur, terwijl de haarconditie wordt verbeterd.

Elumen

ElumenElumen van “Goldwell” is een hoogwaardig, betrouwbaar en innovatief kleurproduct exclusief voor kapsalons. Het is een permanente kleuring om natuurlijke haarkleur meer kleur en/of glans te geven. Elumen geeft briljante kleurresultaten door een nieuwe technologie zonder oxidatie, geeft geen beschadiging van het haar en zorgt voor verbetering van de structuur en volume van het haar.

 

Laat u bij het kleuren van het haar adviseren over de te gebruiken haarproducten. Er zijn haarproducten die uw haar kleur behouden of opfrissen. Maar ook haar producten die kleur laten afnemen.

Facebook Like