Over Salon Voorveld

Beleid en Visie

Beleid en Visie Salon VoorveldSalon Voorveld kenmerkt zich al meer dan 25 jaar als gezellige SFEER Salon, een kapsalon waar iedereen (het gehele gezin) zich thuis voelt, in een moderne en modebewuste salonomgeving. We zijn gevestigd Barneveld en Voorthuizen en door de jaren heen is een regionale klantenkring ontstaan. We noemen onszelf geen Kapper maar “Uiterlijk Specialist” omdat we meer kunnen en doen dan knippen alleen. We willen graag onze klanten een natuurlijk totaalbeeld geven waarin u zich als klant het prettigst voelt en bij u past.

 

 

Uniek in Kwaliteit en Service

Uw vaste stylist waarmee u wensen bespreekt, in een sfeervolle omgeving en een samenwerkend team van specialisten zult uw bezoek in onze salon anders beleven dan even haren knippen. Ons team, Anne-Wil, Aline, Carina, Chantal, Erica, Ingrid, Lotte, Lydia, Mary, Miranda en Sabrina zijn onze professionals, vakspecialisten die zijn opgeleid voor het kappersvak, bezitten alle diploma’s en krijgen zeer regelmatig op hoog niveau trainingen en bijscholing. Professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen en al jarenlang bij ons in dienst zijn.

Als “ Uiterlijk Specialist ” willen wij een optimaal resultaat voor u als klant bieden. Ons motto “ Het scheelt meer dan een haartje ” maken wij al meer dan 25 jaar waar in service en prijs. Niet tevreden? of u had het toch anders bedoeld? Laat het ons weten u kunt altijd binnen 14 dagen terugkomen, wij willen tevreden, maar streven naar enthousiaste klanten.

 

Het geschikte kapsel

Voordat uw haar wordt behandeld, bespreken wij eerst uw wensen. Het geschikte kapsel is voor iedereen persoonlijk. De vorm van uw gezicht, de structuur van uw haar, uw persoonlijke voorkeur en dagelijks onderhoud bepalen uiteindelijk het geschikte kapsel.

 

Hygiëne

hygieneElke klant worden handdoeken, scharen kammen of andere voorwerpen die uw huid of haar hebben aan geraakt, vervangen, gewassen of gedesinfecteerd. U wordt altijd geholpen door een echte professional. Onze medewerkers krijgen hiervoor vaste instructies om te zorgen voor een schone en frisse omgeving, natuurlijk kunt u bij ons terecht wanneer u specifieke wensen heeft op dit gebied en kunnen wij u ook een bepaalde privacy bieden indien u wenst. Wanneer u dit privé wilt bespreken kunt u uw telefoonnummer inspreken op 06-23322030 en bellen wij u terug op een daarvoor u geschikt moment.

 

Kwaliteit van onze producten

Wij werken alleen met topmerken specifiek voor kapsalons zoals KMS, Goldwell, Mediceu+icals en Alcina die behalve een perfect eindresultaat, ook de beste supplementen geven aan uw huid en haar. Deze producten zijn hypo allergeen, veilig, duurzaam, afgestemd op alle mogelijke huid en haar problemen, bieden en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Bruidskapsels en Visagie

In principe kan alles, thuis, familie knippen/kappen, haar en make-up bijwerken op locatie maar overal hangt een prijskaartje aan. De tijd die een kapster vanuit onze salon is, moet u rekening houden met een uurtarief exclusief extra behandelingen, materialen e.d. Daarom wordt voor een bruid thuis een minimaal tarief gerekend van 80 euro omdat onze ervaring is dat dit ca. 2,5 aan tijd kost vanuit de salon tot weer in de salon.

Voor een proefkapsel is het verstandig om een afspraak te maken op een doordeweekse dag, doorspreken wat je wilt e.d. (Hierbij wordt het zelfde tarief gehanteerd, maar met ca. een uur ben je op de hoogte wat de mogelijkheden zijn, wat goed bij je past en kunnen we je vertellen wat je met je haar en uiterlijk kunnen doen. Je kunt bij ons ook (een) boek(en) ophalen waarin bruidskapsels staan en kun je je alvast oriënteren.

We hebben ca. 7 kapsters die specialist zijn en je moet maar net de klik hebben met wie je de afspraak maakt. Misschien bevalt het wel helemaal niet, je kunt dan altijd nog naar een collega kapper gaan of andere mogelijkheden proberen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken in Barneveld of Voorthuizen om eens je haar te laten doen dan krijg je vanzelf een indruk en proef je de sfeer van onze kapsalon. Voor make up gebruiken we Alcina, naar ons idee een goede en betaalbare professionele make up.

Het is jou dag, wij doen ons uiterste best en jij moet het juiste gevoel hebben, als je even belt en aangeeft waarvoor je komt en wat je wensen zijn weten wij zeker dat we wat voor je kunnen betekenen.

 

Thuisbehandeling

Indien u wenst kunt u bij feestelijke gelegenheden, persoonlijke omstandigheden e.d. op afspraak aan huis of een gecombineerde salon/thuis afspraak maken. Bel ons voor een afspraak 06-23322030.

 

Zonder Afspraak

Beleid en Visie Salon VoorveldU vind het lastig of u heeft geen tijd om een afspraak te maken en u wilt nu naar de kapper? Meestal kan dat wel als u van te voren belt en aangeeft wat de bedoeling is, dan kunnen wij u direct informeren hoe laat u kunt komen. Dit bespaart u wachttijd. In het weekeinde en voor de vakanties zal dit niet altijd lukken. U kunt altijd langskomen of er tijd is voor een haarbehandeling zonder een afspraak te maken, maar bellen is voor u tijdsbesparing.

 

Haarproblemen

Beleid en Visie Salon VoorveldVeel mensen hebben vragen over hun haar. Dit kunnen algemene vragen zijn (Waarom groeit mijn haar zo snel of langzaam? Hoe kan ik vet of futloos haar te lijf gaan? Waarom glanst mijn haar niet of hoe komt het dat mijn haar snel afbreekt? Bij Salon Voorveld beschikken onze stylisten over voldoende kennis en ervaring om antwoord te geven op al uw vragen en indien nodig, deze vragen en problemen met juiste adviezen en/of producten op te lossen.

Vaak blijkt het ook een moeilijk gespreksonderwerp. Onze haaradviseuse kent al deze problemen en zal met haar deskundigheid samen met u voor een optimaal resultaat zorgen zodat u weer vol zelfvertrouwen en plezier in het leven staat. Specifieke wensen op dit gebied kunt u altijd bespreken en wij kunnen u ook een bepaalde privacy bieden indien u wenst. Wanneer u dit privé wilt bespreken kunt u uw telefoonnummer inspreken op 06-23322030 en bellen wij u terug op een daarvoor u geschikt moment.

 

Haaradviseuse

Beleid en Visie Salon VoorveldVoor specifieke haarproblemen en haaruitval door medicijngebruik, hormoonontregeling, chemotherapie, bestraling e.d. kunt u altijd een afspraak maken met onze haaradviseuse. In het bespreken voor uw problemen hebben een aparte afdeling waar in alle rust een kennismakingsgesprek kan plaatsvinden. De behandeling zetten wij desgewenst bij u thuis voort. Onze haaradviseuses hebben jarenlange ervaring en volgen steeds de nieuwste ontwikkelingen op gebied van haarbehandelingen.

 

Haarwerken (pruiken) en haaraanvullingen

Beleid en Visie Salon VoorveldHaarwerken (pruiken) en haaraanvullingen zijn om (gedeeltelijke) kaalheid te camoufleren of uw kapsel een geheel andere of feestelijke uitstraling te geven en daarmee om onopvallend te worden gedragen.

Salon Voorveld beschikt over een uitgebreide collectie haarwerken, in de volksmond pruiken genoemd maar ook op het gebied van haaraanvullingen, extensions, clips e.d. volgen wij steeds de nieuwste trends zowel voor dames, heren als kinderen.

Een haarwerk kan volledig naar gezicht in model worden geknipt, is in elke kleur leverbaar en kan ook gekleurd worden naar wens.

Beleid en Visie Salon VoorveldHaarwerken worden ook vaak gedragen op medische indicatie, wij zijn erkend door alle ziekenkosten-verzekeringen en medische instellingen. Informatie over deze bijdragen en de afwikkeling naar deze instellingen verzorgen wij vanzelfsprekend. Wij zijn aangesloten bij de ANKO als Erkend Haarwerkspecialist.

Meer informatie kunt u lezen op onze website:

 

Goede doelen

Salon Voorveld ondersteund goede doelen:

Nog niet overtuigd!

Facebook Like